Pannenkoeken voor de Zorg

Kalender
Agenda
Datum
15 augustus 2020

Beschrijving

De Deurdouwers willen graag de Millingse mensen uit de zorg bedanken voor hun inzet tijdens de afgelopen Corona periode. De mensen in de zorg zijn zich blijven ontfermen over de mensen die dat dringend nodig hebben terwijl het land steeds verder op slot ging. Vaak ook met risico voor hun eigen gezondheid. Daar kan niet vaak genoeg dank je wel voor worden gezegd. Dus gaan we op een smakelijke manier het nog eens duidelijk maken hoe geweldig wij jullie inzet vinden.
 
Samen met een lekker drankje serveren wij op zaterdagmiddag 15 augustus heerlijke en zelfgebakken pannenkoeken voor onze zorghelden uit Millingen. De pannen worden ingevet, de schorten gewassen en gestreken zodat wij er helemaal klaar voor zijn om jullie in het zonnetje te zetten. En je kunt de knip gewoon thuis laten. Woon je in Millingen en werk je in de zorg (binnen of buiten het dorp) dan kun jij je, eventueel samen met partner, tot 25 juli aanmelden bij Guus Hakvoort via 06 18017231.
 
Natuurlijk zullen we de geldende Corona regels ook voor die middag hanteren zodat alles veilig en verantwoord verloopt volgens de richtlijnen van het RIVM. Daarvoor zullen wij wat gegevens van u kunnen vragen. Deze actie is opgezet in samenwerking met de Provincie Gelderland en de gemeente Berg en Dal
Begin